Ja , så er det på an igjen med digg da 🙂 Disse barene er viiiiirkelig gode . De inneholder proteinpulver og mandler bl.annet, så det skulle gå fint å ha med lunsjboksen eller vesken til et mellom-måltid. Jeg er, som dere sikkert har fått med, glad i søtsaker. Men jeg er ikke den diabetikeren som velger å sette ekstra insulin for å putte raffinert sukker og stivelse i kroppen. (Jeg har valgt en livsstil som ikke skal inneholde det, så får andre velge det som er best for deres kropp og blodsukker.) Men som sagt, det betyr ikke at det ikke blir søtsaker 🙂
Først må du lage en bunn :
- 30 gr sjokoladeprotein pulver (bruk et proteinpulver med lite karbs :))
- 30 gr kakao
- 2 ss peanøttsmør
- 3 ss fibersirup (clear)
- 3 ss sukrinmelis
- 5 ss fløte
Bland alt sammen godt i en blender og trykk ned i en liten form som er kledd med bakepapir.
Nå skal du lage lag nr 2:
- 2 ss fibersirup (clear)
- 1 dl fløte
- 1 dl Tagatesse
- 70 gr smør
Dette skal blandes sammen i en panne og koke i minst 20 min.
Når du har avkjølt massen litt , skal du røre i 4 dl malte mandler.
Denne blandingen skal helles i formen med bunnen du har trykket ut.
Sett formen i kjøleskap noen timer.
Nå kan du skjære i passende stykker.
Smelt 70% sjokolade og pensle på, gjerne flere lag 🙂
La sjokoladen stivne.
NYT !!!
Leave a Reply