aug 112018
Deilige hjemmelaget bounty sjokolader

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Du må gjerne følge facebooksiden ” Det glade lavkarboliv ” for mer inspirasjon HER

 

 

Disse sjokoladene er kjempe enkel å lage, og smaker utrolig godt. De kan taes med på jobb og tur som snack eller mellom-måltid. Innholder næringsrik kokos og kokosolje. Sunt og godt drivstoff 🙂

INGREDIENSER

  • 250 kokosmasse
  • 5 ss fibersirup clear
  • 4 ss sukrinmelis
  • 3 ss kokosolje
  • 100 gram 85 % sjokolade
  • valnøtter

SLIK GJØR DU

Kjør kokosmasse, sukrinmelis, fibersirup og kokosolje i en kjøkkenmaskin med kniv til alt er en tykk klissete masse.

Kle en liten brødform eller lignende med bakepapir og trykk deigen nedi til en hard og kompakt masse.

Velv massen på en skjærebrett og del opp i passende ruter med kniv.

Sett så i kjøleskap en times tid slik at kokosmassen blir kald.

Smelt sjokoladen på lav varme i en liten sausepanne eller lignende. Bruk en pølseklype eller to gafler og dypp hver bit i sjokoladen. Legg på en tallerken med bakepapir og pynt med en valnøtt på hver sjokoladebit.

Håper det smaker.

 

Blomstene jeg har pyntet med er Geitrams og er spiselig.

De produktene jeg brukte inneholder disse mengdene med karbohydrater :

– Kokosmassen 6,4 gram per 100 gram.

– Mørk 85 % sjokolade 23 gram per 100 gram.

– Fibersirup clear 7 gram per 100 gram.

 

Det er stor variasjon i karbohydratinnholdet fra de forskjellige leverandørene, så les nøye på næringsinnholdet. Og husk at det er DU som bestemmer hva som er innafor i ditt karboreduserte kosthold. 😊

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Blogglistenhits


2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Benedikte KnudsenJulie Henriksen Recent comment authors

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
nyeste eldste mest stemt på
Notify of
Julie Henriksen
Gjest

Bounty sjokoladen er en kjær, men nesten glemt favoritt! Kanskje jeg skulle prøve å lage denne! Så veldig godt ut!