des 062017
BENEDIKTES “sukkerfrie” SJOKOLADEKULER

Selv om disse sjokoladekulene smaker like godt året rundt, har jeg denne gangen “julepyntet”. Må pynte vett du 🙂

De er lett å lage og smaker kjempegodt.

Ingredienser: 

  • 2 dl malte mandler
  • 2 ss kakao
  • 1 dl kokosflak
  • 1/2 dl kakaonibs
  • 1 klype havsalt
  • 2 ss peanøttsmør
  • 4 ss fibersirup
  • 2 ss sukrinmelis

Slik gjør du :

Bland alle ingrediensene i en kjøkkenmaskin med kniv (eller blender) og kjør til en seig masse.

Massen ser kornete ut, men når du klemmer sammen merker du at det er ganske klissete. Jobb med deigen til kuler i den størrelsen du ønsker. Husk å trykke godt, slik at det holder sammen.

Legg kulene i frysen 1 time. Når de er kalde vil sjokoladen stivne fortere.

Smelt 70% sjokolade og rull kulene fort i den.

Legg sjokoladekulene på et fat og avkjøl i kjøleskap.

Mine blir spist ganske fort 😉

God fornøyelse.

Klem fra meg 🙂

Blogglisten


Leave a Reply

avatar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
Notify of