jul 222017
Kalde poteter gir mindre stivelse – sommersalat.

Siden det er sommer,  så lager jeg ofte salat. Det er kjempegodt og næringsrikt.

På tallerken her har jeg avokado, asparges fint innpakket i skinke, og varmet i ovnen i 10 min,  rødkål som er super mat,  og litt potetsalat med selleri.

Noen lurer på hvordan jeg kan spise poteter når det er neimat i lavkarbo-verdenen.  Det gjør jeg når poteten er kald. Da har den ikke så mye stivelse. Og når jeg bruker seterrømme går det bra. Fett sørger for at ikke blodsukkeret stiger ukontrollert.

MEN jeg spiser aldri mye. Husk balanse i kosten , så går det bra.

God fornøyelse!

Blogglistenhits


Leave a Reply

avatar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
Notify of