jul 192017
Forsøk på å spise bønnepasta

Pasta er noe som ikke spises i lavkarbo-verdenen. Helt til jeg kom over en artikkel om Patrik Olsson. Dette er en mann som har fått seinkomplikasjoner av sin diabetes. (De som vil lese mer kan Google han.) Han har også en lukket Facebookside som heter Smarta Diabetikers Recept. Kort fortalt så har han gjort forsøk på bønner og blodsukkerstigning.
Da måtte jo jeg også prøve. Jeg kokte bønnepasta og fant blodsukkerapparatet frem.
Det gikk over all forventning med meg også. Først spiste jeg pastaen varm, så kald. Det hadde overraskende lav stigning på blodsukkeret.
Så nå kan jeg også spise “pasta”. 🙌
Bland med hva du vil. Ha det med på jobb eller til middag. Bruk fantasien og det du har for hånden av matrester. (En liten påminnelse om “spis opp maten og ta vare på miljøet)

Anbefaler å ta en titt boken hans, dersom du ønsker mer informasjon.

BOK

Blogglistenhits


Leave a Reply

avatar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
Notify of