jun 132017
Knekkebrød uten mel

Knekkebrød uten mel

Knekkebrød uten mel er veldig enkelt og lage, og ikke minst rimelig i forhold til de som blir solgt i butikken.

Man kan bruke det man har av frø, bare blandingsforholdet er noen lunde i forhold til væske.

  • Jeg bruker 5 dl vann til 6 dl frø. Det kan feks være solsikkefrø, sesamfrø, linfrø, gresskarkjerner og malte mandler.
  • I denne blandingen tilsetter jeg 2 ss fiberhusk, 1ts salt. Vil du ha urteknekkebrød, så bruk tørket oregano, rosmarin, dill og lignende.

Hvor mange du får, kommer an på hvor tykke du liker knekkebrødene.

  • Jeg fordeler deigen på bakepapirkledde stekebrett, og risser opp med pizzahjul.
  • Stek på 160 grader og sjekk etter en time om de begynner å bli ferdig. Bytt gjerne plass på brettene underveis.
  • Jeg tar en kniv og stikker i knekkebrødene. Det skal være helt hardt før de er ferdig.

Som regel tar det halvannen time.

Lykke til!

Blogglistenhits


Leave a Reply

avatar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
Notify of