Jeg spiser ikke pasta og spagetti pga den høye blodsukkerstigningen den gir meg. Gjett om jeg var glad da Sunkost tok inn spagetti laget av soyabønner. Den inneholder 20 karbohydrater pr 100 gr og nesten 20 gr fiber. Det vil si at det nesten ikke gir noen stigning å snakke om.
Diskusjonen rundt soyaprodukter vil jeg ikke gi meg inn på. Men jeg spiser bare organisk,
som da ikke er genmanipulert, og i moderate mengder. For mye av alt er ikke bra, uansett hvilke mat.
Spagetti á la Benedikte
- Stek en pakke kjøttdeig, karbonadedeig eller vegetarisk kjøtterstatning.
- Tilsett en boks tomater eller hakk opp noen ferske.
- Jeg bruker salt, pepper, chili, hvitløk og gurkemeie som krydder i blandingen.
- Kok opp spagetti. ( tar bare 3-4 min )
Anrett spagetti på en tallerken og hell kjøttsaus over. Gjerne en tomat eller en bit avokado
på toppen.
God middag! 🙂
Leave a Reply