jun 052017
Blåbærgrøt

dsc 0001 1150ce30

Fortsatt har jeg noen bær igjen i fryseren, og det ble til bringebær/blåbær grøt. Denne kan spises med fløte eller vaniljesaus.

  • Det er bare å koke opp bær, tilsette 1 ts potetmel i vann og blande i. Er grøten fremdeles for tynn, gjenta prosessen.
  • Tilsett søtningsmiddel etter smak.

Potetmel inneholder mye resistent stivelse, det vil si at blodsukkeret ikke stiger til himmels. Husk at det gjelder kald mat. ( jeg kommer til å poste litt om dette temaet seinere)

Så gleder jeg meg til det kommer nye bær og frysen kan fylles på nytt.

Heldige oss i dette fantastiske bærlandet vårt

Klem fra meg 😘

Blogglistenhits


Leave a Reply

avatar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
Notify of