jun 092017
Når diagnosen kom i voksen alder

Bildet av meg i sort kjole er fra 2013, og jeg hadde fått vite i voksen alder at jeg hadde diabetes type 1. Jeg var veldig tynn, og hadde det ikke noe bra med store svinginger i blodsukkeret. Etter 6 mnd med en diabetes som ikke stabiliserte seg, bestemte jeg meg for å prøve ett nytt kosthold. Jeg begynte med lavkarbo. Det gav så godt resultat at jeg bestemte meg for å bli kostveileder. Det tok meg halvannet år ved siden av jobb. Det har jeg aldri angret på!

Bildene av meg i rosa T-skjorte er fra 2016, og viser en frisker versjon av meg. Jeg startet å trene og hadde, som sagt, stor effekt av maten jeg lagde. Jeg sier ikke at dette er fasiten på hvordan man kan kontrollere diabetes fordi alle er forskjellige. Men jeg håper jeg kan hjelpe ved å fortelle min historie. Kanskje kan jeg inspirere andre til å spise mat med redusert karbo og sukker, både til de som har ekstra behov for det pga. lignende diagnoser, eller til de som ønsker å kutte ned på de nevnte ingredienser i hverdagen.

Blogglistenhits


Leave a Reply

avatar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
Notify of