des 262018
Nytt kapittel

Hei alle lavkarbovenner 🙂
Nå har jeg begynt i ny jobb med nye mål og utfordringer. Jeg har vært så heldig å få lærekontrakt hos Meny som butikkslakter. Helt i tråd med mitt kostholdsvalg og min interesse.
For de som tror at jeg skal slakte, så skal jeg absolutt ikke det. Det er ikke for alle, ikke for meg iallefall. Men jeg skal lære det meste om kjøtt, sjømat ost, grønt og bakst 😉
Så hvorfor gjør jeg dette i så voksen alder? Det er kort og godt fordi jeg har opplevd hvor mye bedre helsen er blitt med lavkarbokosthold.
Og så var det nødvendig med jobbskifte pga astma. Det strider vel mot sunn fornuft å fortsette som frisør og hudpleier med luftveisplager 🙂
Nå henger jo inntaket av mat sammen med hvordan hud og hår har det, så ingen kunnskap er bortkastet 🙂
Kort fortalt begynte min historie med operasjon for ulcerøs kolitt i slutten av tyveårene. For de som ikke vet hva det er, så er det en betennelse i tykktarmen. Det har gått bra med meg i årene etter, men i november 2013 fikk jeg diagnosen diabetes type 1.
Etter 6 mnd fikk jeg nok av svingende blodsukker og dårlige råd, og begynte på lavkarbo. Det ble for meg en stor suksess, trass i at type 1`ere ikke blir anbefalt dette.
Jeg utdannet meg til kostholdsveileder, og det gav lysten på mer kunnskap. Nå har jeg bloggen www.mintype1mat.no , Det glade lavkarboliv og facebooksiden Mintype1mat.
Min jobb i Meny kommer til å gi meg kunnskap, inspirasjon og matglede. Jeg håper på at jeg kan bidra til opplysning om råvarer, digge smaksforsterkere og matoppskrifter.
Jeg håper også at mange vil være med i gruppen “Det glade lavkarboliv” og dele historier og oppskrifter. Det er alltid kjekt å få inspirasjon 😊 Følg meg gjerne på facebook også, Mintype1mat.

Jeg ønsker alle et godt 2019.

Klem fra meg 😘Leave a Reply

avatar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

  Subscribe  
Notify of